De wereld is een tikkende tijdbom. We leven in een tijd waarin we de klimaatverandering niet meer kunnen negeren. Er komt vandaag de dag veel op ons af over hoe je duurzaam en milieubewust moet leven. Maar heeft het eigenlijk allemaal wel zin? Bieden individuele acties wel garantie voor verbetering? Denk jij hier ook wel eens over na?

 

Op dit open platform kun je al je klimaatzorgen van je afschrijven, vragen stellen, antwoorden zoeken en je zorgen delen. Hier houden we een open dialoog over onze klimaatzorgen. Door middel van jullie verhalen willen we de stem van de maatschappij hoorbaar maken. Durf jij de dialoog met jezelf aan te gaan? 

Je zou kunnen schrijven over vragen als: wat hoop jij voor de aarde in de toekomst? Wat kan ik als individu doen? Hoe ga ik om klimaatstress? Maar voel je vrij om zelf vragen te stellen. 

Laat je inspireren door verschillende perspectieven, ideeën en meningen.

Op dit platform kun je je inschrijven om zelf mee te schrijven, te lezen en te denken. Dit kun je anoniem doen, van een vreemde voor een vreemde. Heen en weer schrijven met iemand kan ook. Wij koppelen je aan een medeschrijver. 

Op de 'Fragmenten' pagina kun je alvast een kijkje nemen hoe zo'n briefwisseling eruit kan zien. 

Ben je nieuwsgierig? Schrijf je in!